Categorieën
Milou Pippe Puppienieuws

De puppies van Pippe zijn uitgevlogen

De (relatieve) rust is teruggekeerd in Kennel de Zilverbaai. 7 geweldige pups van Pippe hebben het nest verlaten en hebben een nieuwe thuis, en de 8ste blijft bij ons (Milou). Moeder Pippe heeft het echt helemaal geweldig gedaan.

Categorieën
Algemeen

Puppies geboren

Hoera het is feest want de ooievaar is geweest. Er zijn 6 puppies geboren op 29 juni van Emma en Jones. Moeder en de pups doen het erg goed.

Categorieën
Algemeen

Hondenshow Eindhoven

Dit weekend met Emma naar haar eerste hondenshow geweest. De keurmeester vindt Emma een mooie hond en zij heeft een mooi keurverslag gekregen.

Categorieën
Algemeen

Emma half jaar

Vandaag is Emma 6 maanden. Emma is een mooie Drent aan het worden maar vooral erg leuk en lief en aardig en gezellig.

Categorieën
Algemeen

Uitbreiding roedel

Mijn hondenroedeltje is uitgebreid en bestaat, na 1 jaar van 2 honden, nu weer uit 3 honden. Er is een lief, klein Drentenpupje bijgekomen. Zij heet Emma.

Categorieën
Algemeen

Wandeling / reunie

Vandaag stond er weer een reunie met wandeling gepland. Alle Zilverbaai puppies/honden en alle vaderhonden zijn uitgenodigd. Het werd deze keer een wandeling in de regen. Maar wel weer reuze gezellig.

Categorieën
Algemeen

In memoriam Sitah 11-5-2000 22-3-2015

Onze eerste Drent, onze lieve Sitah Mijn eerste jachttrainingen. Mijn eerste agility trainingen. Mijn eerste show bezocht. Mijn eerste nestje gefokt. Bij de jachttraining gaat alles goed. Totdat Sitah het water in moet. Maar gaat het vrouwtje te water. Dan volgt Sitah enkele seconden later. Met 13 jaar een tia gekregen. Wij vreesden voor haar leven. Gelukkig knapte ze zienderogen op. En werd weer helemaal top. Liep wat mank met haar poot. Ging wel mee naar het bos en genoot. Speelde nog steeds met onze jonge hond. Liep ook met haar piepbal nog rond. De laatste tijd pijnstillers tegen de pijn. De artrose voelde niet zo fijn. Actief tot de laatste dag. Ik denk aan je terug met een lach. Sitah ging steeds slechter lopen. Tijd om de dierenarts te laten komen. Onze lieve Sitah is er niet meer. En die lege plek doet erg zeer.

Categorieën
Algemeen

Stil in huis

Mijn 2 lieve kleine rakkertjes zijn naar hun nieuwe baasje vertrokken. Ik wens ze daar veel plezier maar ik mis ze wel.

Categorieën
Algemeen

Puppies 1 maand oud

De puppies zijn nu 1 maand. Vandaag voor de eerste keer naar buiten en gras onder de pootjes gevoeld. Zie fotoos.

Categorieën
Algemeen

Puppies geboren

Hoera. 2 mooie gezonde reutjes geboren.